Αρχική Σελίδα

Shanghai huifeng medical instrument co., ltd

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας οδηγημένα φω'τα λειτουργούντων δωματίων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας οδηγημένα φω'τα λειτουργούντων δωματίων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η ποιότητα των προϊόντων είναι υψηλή, και η τιμή είναι λογική.

—— Αχμάντ

Συμπαθώ τους λειτουργούντες λαμπτήρες σας, οι τεχνικές παράμετροι μπορούν να φθάσουν στην απαίτησή μου.

—— Ρουμπίνι

Είμαι Online Chat Now

Shanghai huifeng medical instrument co., ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Shanghai huifeng medical instrument co., ltd
Εμφάνιση δωμάτιο κατάστημα συνελεύσεων Εργαστήριο για να προετοιμαστεί Αποθήκη Αποθήκη εμπορευμάτων για να προετοιμαστεί Πολιτισμός τοίχο Γραφείο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : HFMED, SHANGYI
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-20000000
Ιδρύθηκε Έτος : 1985
Εξαγωγή pc : 50% - 60%

  Η ιατρική Co. οργάνων της Σαγκάη Huifeng, ΕΠΕ είναι με κεντρικά γραφεία στην πόλη της Σαγκάη, Κίνα, η οποία είναι γνωστή ως «ασιατικό Παρίσι». Καινοτομημένος και αναπτυγμένος σταθερά από την καθιέρωση της επιχείρησης.

 

  Με σχεδόν 30 έτη ιστορίας παραγωγής, η επιχείρηση έχει αναπτυχθεί σε μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας με την πλούσια εμπειρία στη επιστημονική έρευνα, την ανάπτυξη, την κατασκευή και τις πωλήσεις της απαριθμημένης επιχείρησης.

 

  Ειδικεμένος στην κατασκευή του λειτουργούντος λαμπτήρα Shadowless των οδηγήσεων, του πίνακα λειτουργίας, του ιατρικού κρεμαστού κοσμήματος, της επικεφαλής επιτροπής κρεβατιών, του νοσοκομειακού κρεβατιού, της μονάδας Electrosurgical, του υπομονετικού οργάνου ελέγχου, της τσάντας οξυγόνου, του στρώματος αέρα και του πνευματικού αιμοστατικού επιδέσμου, κ.λπ. Τα προϊόντα είναι ανταγωνιστικά αρκετά στην εγχώρια αγορά στην Κίνα και επίσης δημοφιλή στην παγκόσμια αγορά.

 

  Τα δίκτυα διανομής δύναμης βρίσκονται κυρίως στη περιοχή του Ασιατικού Ειρηνικού και την Αφρική. Ενεργά επεκτείνει τεχνική συνεργασία του με την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες. Οι πωλήσεις που βασίζονται σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Είναι δεσμευμένο στην προώθηση εμπορικού σήματος εμπορικών σημάτων και του «HFMED» «SHANGYI». Βαθμιαία προσπαθήστε να επιτύχετε μια σφαιρική διανομή των δικτύων πωλήσεων.

 

  Η εμμονή στην έννοια της ιατρικής φροντίδας της ακεραιότητας και της υπηρεσίας, βρίσκει το σημείο θέσεών της, και δημιουργεί μια άλλη μπλε ωκεάνια αγορά για την ιατρική βιομηχανία. Ζωή-εστίαση σεβασμού στον επαγγελματισμό, την τελειότητα, και τη συνεχή ανάπτυξη ως υψηλότερη κατευθυντήρια αρχή της δράσης.

 

  «Η φήμη πρώτα, υπηρεσία πρώτιστη» είναι η εταιρική φιλοσοφία. Όλο το προσωπικό συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με την ποιότητα απ'ό, τι στην ποσότητα. Η επιχείρηση πιστοποιείται σε ISO9001, ISO13485, το CE, SGS, και το FDA. Τιμημένος ως πέντε αστέρων επιχείρηση ακεραιότητας στη Σαγκάη και διάσημο εμπορικό σήμα στην Κίνα. Για να διατηρήσει την καλή επιχειρησιακή φήμη, παρέχετε το ικανές προϊόν και την υπηρεσία για να ικανοποιήσετε τον πελάτη μας. 

 

  Επιστήμη ανταλλαγής δικαιοσύνης της Σαγκάη

 

  Κώδικας αποθεμάτων: 300197

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai huifeng medical instrument co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Huihua Shao

Τηλ.:: +86-13918165133

Φαξ: 86-21-58085105

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)